היי,
האקס נפרד ממני לפני 10 חודשים. לאחר 4 חודשים שלח הודעה בה כתב "היי, מה שלומך"? 3 חודשים לאחר מכן שלח את אותה ההודעה. משתיהן התעלמתי כי לא ראיתי תסריט בו זה לא מסתבך. לאחר מכן התקשר ולא עניתי. כמה ימים לאחר שהתקשר שלחתי לו הודעה וענה בתגובה שרוצה לדבר. כתבתי שיעבור לו ושאני מעדיפה לא להיות בקשר. כתב בחזרה שלא עובר לו. מאז עברו 3 חודשים. הקשר בינינו היה בסביבות שנתיים וחצי עם פרידה באמצע. ראוי לציין שהוא אבא לילד ואני רווקה. דיברנו על עתיד משותף אך פתאום שינה את דעתו ולא רצה דבר. לכן נפרד ממני. לכן לא יודעת למה מנסה ליצור קשר... ראוי לציין שזאת הייתה אכזבה גדולה שלא ציפיתי לה. הייתי לצידו בכל, אהבתי אותו מאוד אך מרגישה שבגד בי |
|
צפה בהאקס ניסה ליצור קשר בדף חדש |
היי,
האקס נפרד ממני לפני 10 חודשים. לאחר 4 חודשים שלח הודעה בה כתב "היי, מה שלומך"?
3 חודשים לאחר מכן שלח את אותה ההודעה. משתיהן התעלמתי כי לא ראיתי תסריט בו זה לא מסתבך.
לאחר מכן התקשר ולא עניתי.
כמה ימים לאחר שהתקשר שלחתי לו הודעה וענה בתגובה שרוצה לדבר. כתבתי שיעבור לו ושאני מעדיפה לא להיות בקשר. כתב בחזרה שלא עובר לו. מאז עברו 3 חודשים.
הקשר בינינו היה בסביבות שנתיים וחצי עם פרידה באמצע. ראוי לציין שהוא אבא לילד ואני רווקה. דיברנו על עתיד משותף אך פתאום שינה את דעתו ולא רצה דבר. לכן נפרד ממני.
לכן לא יודעת למה מנסה ליצור קשר...
ראוי לציין שזאת הייתה אכזבה גדולה שלא ציפיתי לה. הייתי לצידו בכל, אהבתי אותו מאוד אך מרגישה שבגד בי