היי!
אני בת כמעט 40, נשואה עם 2 בנות מדהימות! נשואה כבר 17 שנים. יש לי בעל, חתיך, 3 תארים. רווחה כלכלית מטורפת. ( אני נראית ממש טוב, אקדמאית, ומאד אינטליגנטית) המראה שלי הוא העיקר. אני מושכת תשומת לב מוגזמת) עד עכשיו הכל ורוד. אבל! אבל גדול! 17 שנים לא חיבק, לא נישק, קר, קשה, מתנשא, עצבני, אין שיח, אין חברות, סקס (גומר אחרי 3 שניות) אין תחביבים, בקיצור. אין זוגיות. כמעט ומעולם לא הייתה. עם השנים המון התחילו איתי. סירבתי, כי אני ערכית. לפני כשנה פלוס, הכרתי ידיד בלימודים( תואר שני) גרוש פלוס ילדה. עם הזמן הפך לרומן מטורף. אובססיבי. מצדו. גם אני לא יכולה בלעדיו. שיח בריא, חברות, סקס מטורף( לראשונה בחיי גיליתי אורגזמה) צחוק מטורף. אבל אני לא מסוגלת לעשות את הצעד המתבקש! הוא לוחץ שעה שעה!! אני כבר לא ישנה! לא מתפקדת! לא חיה! לא מצליחה להבין אם אני אוהבת אותו בטירוף בכדי לפרק בית.? מפחדת מרגשות אשמה! מפחדת לטעות! מפחדת מהכל! אני סובלת מהתקפי חרדה. והתקופה הזו מעצימה! בעלי בחור ממש טוב! אבל אין זוגיות! כמו שותפים לבית/עסק! השקר גומר אותי מבפנים! כמו סרטן הוא מכרסם! נפרדנו( אני והמאהב) ביוזמתי! בערך 20 פעמים בשנה! והוא חוזר! ואני שוב נופלת ברשת. תעזרו לי? דורית, אני מעריצה אותך! קוראת בשקיקה מעל שנה, רק עכשיו העזתי לכתוב. אגב, הצעתי לבעלי, יותר נכון, התחננתי! ליעוץ זוגי! הוא מסרב בתוקף גם אם זה יעלה לו בגירושים. תודה, אני |
|
צפה בנואשת לעזרה! בדף חדש | |
נערך לאחרונה על ידי דורית כהן בתאריך 30 יולי 2020, 06:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
סיבה: ארוך מדי |
אתה לא מבין איך שימחת אותי על הבוקר. זה חיזק ומחזק אותי. אני מרגישה שלמה היום יותר מתמיד. כאילו משקל כבד ירד מכתפיי. מסתבר שאני אכן אוהבת את בעלי. לא יכולה בלעדיו. אני רק מתפללת לשכוח את השנתיים האחרונות ושאלוהים ואני נסלח. אעשה הכל בכדי שנצליח. הרגשתי כבר חולה! הרגשתי שעוד רגע מאשפזים אותי. בחודש האחרון זה התגבר, הלילות היו סיוט! קמתי עם תחושת מחנק בצוואר, ורק ששטפתי פנים עם מים קרים ונישקתי את הבנות שלי זה עבר.
אליהו אני אשלח מייל, תודה. רק אצטרך לפתוח מייל חדש