תמיד מסופר על רומן, השאלה אם יש כאן זוגות שפירקו עבור הרומן? וחי באושר ועושר?
|
|
צפה בחדשה כאן. יש כאן זוגות שבגדו והלכו עם אהבתם ונשארו? בדף חדש |
ימית יקרה,
הפורום הזה, רובו נשים, מכיל סיפורים בשפע על נשים שהגיעו לנקודת שפל שבמרבית המקרים אין ממנה דרך חזרה - סמים קשים במלוא מובן המילה.
המצב הזה נובע בעיקר מההבדל התהומי בין גברים לנשים.
נשים, בחלק גדול מהמקרים, ינהלו רומן לאחר שאיבדו עניין בבן זוגן כאשר גברים ינהלו רומן כחלק מרצון לגוון את חיי המין, לכבוש אבל רק לא מתוך רצון לפרק משפחה. פער הציפיות העצום הזה גורם לאכזבה ומפח נפש שקשה מאוד לצאת ממנו, מעין נקודת אל חזור.
אותן אלו ש ״זכו״ בגבר שיפרק את משפחתו עבורן יחוו, ברובן, מפח נפש כשיגלו שרומן זה לא החיים האמיתיים, אז אל תבני על זה!!
למה זה קורה? כי רומן הוא בסך הכל ערימה גדולה של שקרים שבמרבית המקרים אין לו ממש אחיזה במציאות - החיים האמיתיים.
רומן מחוץ לנישואים, גם כשלפעמים אין ברירה, הוא מתכון בטוח להרס עצמי בדיוק כמו סמים קשים. אתה הופך להיות שקרן, בודד, מדוכא שחי חיים אומללים .
אל תחפשי כאן סיפורים יפים או חיזוקים, זה המקום לפגוש את האמת המרה.