תמיד מסופר על רומן, השאלה אם יש כאן זוגות שפירקו עבור הרומן? וחי באושר ועושר?
|
|
צפה בחדשה כאן. יש כאן זוגות שבגדו והלכו עם אהבתם ונשארו? בדף חדש |
מה איתך, בן אדם?
מאיפה כל הסטריאוטיפים החד משמעיים שלך? בתור גבר אני ממש לא מסכים איתך
אתה צודק - יש גברים ונשים כמו שתיארת. יש ממש הפוכים.
החד-משמעיות שאתה מחלק את הגברים והנשים לא ממש ברורה לי. לצערי אני בעולם החיפוש החוץ-נישואי כבר תקופה לא קצרה און-אוף ופגשתי כל מיני נשים....חלקן (הקטן) באות ממערכת נישואים טובה יחסית ואפילו עם סקס סביר (בכל זאת, נישואים, אתה לא יכול לקבל יותר מסקס סביר, בזה אני נאלץ להסכים)
לא טוב להיות כזה נחרץ ומחלק אנשים לקבוצות ודעות ידועות מראש. זה יעשה לך רק רע
פגשתי מישהי שחייבת סקס והרבה. בעלה לא רוצה יותר והיא הייתה "עם דגדוגים בין הרגליים" כהגדרתה. לא רצתה לפרק כלום איתו, רק לכבוש כמה שיותר גברים (אתה יכול לשים עליה איזה ניתוח פסיכולוגי שאתה רוצה, תהנה)
פגשתי מישהי שהפנטזיה שלה להיות זונה - התעקשה שאגיע ישר לסקס ואשלם עליו.....האמת שהייתה מדהימה.
פגשתי הרבה שאומללות עם הבעל. חיות שם בשביל הילדים וסופגות אלימות מכל מיני סוגים (לא פיזית, אבל יש עוד סוגים אתה יודע)
פגשתי מישהי יפהפיה ברמות של דוגמנית (לא יודע מה חיפשה אצלי...נשבע) - כזאת שיכלה להשיג כל גבר אם רק הייתה ממצמצת לכיווניו - שהייתה הבן אדם הכי אומלל שראיתי. הייתה צריכה המון תשומת לב וחיבוקים ומגע. לא שכבנו, כי היא הייתה בוכה רוב הזמן, ואני שאלתי את עצמי אם אני לא עושה לה נזק, אבל לא יכולתי להפסיק......יום אחד היא נעלמה בלי עקבות.
קורא את מה שרשמתי ולא ממש גאה בעצמי על הידע הרחב מדי הזה.
בטח שאלת את עצמך - אז למה אני כגבר מחפש ומוצא כאלה? התשובה - פחד. פחד לפרק את המשפחה ורצון למצוא EXIT AFFAIR שיתן לי כוח ויעד כשאני מודיע לילדים ש"אבא עוזב את הבית".......זה לא קל, ואני לא גאה בזה בשום צורה
בקיצור, שורה תחתונה, אני אפס.
פורש בשיא