היי,
לפני מספר חודשים כתבתי פה לגבי הזוגיות שלי, שנמצאת לפני חתונה (עוד לא נקבע התאריך), שהתשוקה בה כבר די פגה מהצד שלי והבן זוג שלי מאוד מכיל ושם בשבילי. אנחנו הולכים לטיפול זוגי כבר כמעט 3 חודשים שבמהלכם היו עליות ומורדות. אני מרגישה קצת "משוגעת" כי יום אחד אני מרגישה שבא לי להתחתן איתו מחר ויום אחד אני מרגישה שאני רוצה להפרד. לצערי ברוב הימים זה הלהפרד... חייבת לציין שחלק גדול מזה זו עצם העובדה שחזר לחיי מישהו שיצאתי איתו בעבר - לא בגדתי, אבל לא מפסיקה לחשוב עליו- וזה מישהו שבפעמיים שנתתי לו צ'אנס בעבר בשתי תקופות שונות אני חתכתי את זה כי הרגשתי שהוא לא בשבילי (אולי לא בוגר מספיק או לא התאים לי בזמנו כי יש בינינו פער גילאים הוא צעיר ממני בכמעט 4 שנים. כיום אני בת 31 והוא 27.5). אני ממש מנסה להלחם בזה ולא ליפול לזה אבל הוא מופיע לי בחלומות וזה גורם לי כל הזמן לחשוב עליו וזה רק מרחיק אותי מהארוס שלי. ובנוסף אני חיה עם תחושת המצפון שהוא ככה מכיל אותי ומתחשב ולא כועס שאני מרוחקת ממנו באינטימיות ומצד שני אני חולמת על גבר אחר.. ממש ממש קשה!! ברמה שאני לא מפסיקה לחשוב על זה 24\7. מה אני אמורה לעשות?? |
|
צפה בחזרתי (דחוף) בדף חדש |
היי,
לפני מספר חודשים כתבתי פה לגבי הזוגיות שלי, שנמצאת לפני חתונה (עוד לא נקבע התאריך), שהתשוקה בה כבר די פגה מהצד שלי והבן זוג שלי מאוד מכיל ושם בשבילי. אנחנו הולכים לטיפול זוגי כבר כמעט 3 חודשים שבמהלכם היו עליות ומורדות. אני מרגישה קצת "משוגעת" כי יום אחד אני מרגישה שבא לי להתחתן איתו מחר ויום אחד אני מרגישה שאני רוצה להפרד. לצערי ברוב הימים זה הלהפרד...
חייבת לציין שחלק גדול מזה זו עצם העובדה שחזר לחיי מישהו שיצאתי איתו בעבר - לא בגדתי, אבל לא מפסיקה לחשוב עליו- וזה מישהו שבפעמיים שנתתי לו צ'אנס בעבר בשתי תקופות שונות אני חתכתי את זה כי הרגשתי שהוא לא בשבילי (אולי לא בוגר מספיק או לא התאים לי בזמנו כי יש בינינו פער גילאים הוא צעיר ממני בכמעט 4 שנים. כיום אני בת 31 והוא 27.5).
אני ממש מנסה להלחם בזה ולא ליפול לזה אבל הוא מופיע לי בחלומות וזה גורם לי כל הזמן לחשוב עליו וזה רק מרחיק אותי מהארוס שלי. ובנוסף אני חיה עם תחושת המצפון שהוא ככה מכיל אותי ומתחשב ולא כועס שאני מרוחקת ממנו באינטימיות ומצד שני אני חולמת על גבר אחר.. ממש ממש קשה!! ברמה שאני לא מפסיקה לחשוב על זה 24\7.
מה אני אמורה לעשות??