הי, כתבתי בשרשור למטה
רק אוסיף שהוא אדם שתיאר את עצמו כפרפר כשהכרנו וגם די חי בצורה כזו. ככל שעבר הזמן וקשרנו הוא התמתן והחל להשקיע במשפחה. אולי כפיצוי, אולי הקשר נתן לו שקט. הוא היה מרגיז ביציאות חסרות הרגישות והטאקט שלו מולי ועדיין כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך יכול להיות שזה נגמר. הוא דרך אגב התעקש עד הרגע האחרון שאני אהבתו עד לקצות הנימים שלו, אהבה אבסולוטית. מבחינתו עזיבה של הבית אינה מראה על אהבה גדולה יותר ממה שאוהב היום ואני זו שחירבה את הקשר מרוב לחץ וביקורת. הוא אמר שיעזוב לעבור תהליך לבד ויחזור רק כשיהיה לו מה להציע לי. שבורה. |
|
צפה בתמיכה בדף חדש |
בחורה שנותנת לגבר לגרום לה עצבות בגלל שהוא חתך ממנה זה לא דבר שאני יכולה לעבור עליו בשתיקה
כבחורה לבחורה למה את לא מודה לאלוקים שהוא עזב אותך משחררת אותו מהמוח שלך ובונה את עצמך??
אני לא מבינה למה את אמורה להרגיש רע שהוא עזב אותך ולא את אותו
אין לי רומן עם גבר נשוי אבל יצאתי בעבר עם גבר (אפילו כמה שעזבו אותי וכמובן גם אני עזבתי) שהיינו אמורים להתחתן והוא עזב אותי לטובת ידידה שלו והם נשואים
הוא לא היה רע אליי אבל הוא לא עשה לי טוב מבחינת אנרגיות
והדבר היחיד שעשיתי זה לשמוח! לשמוח שנגמר הסבל שלי
לשמוח שאני אתחיל לבנות את עצמי ולא אשקיע בגבר שלא שווה אותי ולא ראוי לי בשום צורה
וזה לא שהוא לא היה חכם ולא היה מספיק אבל פשוט הוא לא היה בשבילי נקודה
המנגנון שלי ברגע שגבר הולך צעד אחורה זה ללכת 10 צעדים אחורה
ובמקום שאת תלכי צעד אחורה אחרי שהוא הלך צעד אחורה את הולכת צעד קדימה וזה ממש גרוע בשבילך כי הוא לא ירצה אותך יותר
אם ברגע שהוא ישלח איזה הודעה את תשמחי
את צריכה למחוק כל זכר לקיומו ולחסום אותו מכל מדיה אפשרית
לשמוח שנגמר הסיוט הזה.
לבדוק מה את עושה עם בעלך והילדים ולתת לך את האושר שמגיע לך
תקשיבי לי זה סוויץ.' אחד במוח אל תאמללי את עצמך את הילדים שלך ובעלך לא מגיע לך
למה את מרגישה מושפלת שהוא זה שעזב ההיפך כשמישהו עוזב זה נותן לי כוח לשחרר ולהתקדם הלאה
תרגישי חזקה תאהבי את עצמך את שווה יותר