הי, כתבתי בשרשור למטה
רק אוסיף שהוא אדם שתיאר את עצמו כפרפר כשהכרנו וגם די חי בצורה כזו. ככל שעבר הזמן וקשרנו הוא התמתן והחל להשקיע במשפחה. אולי כפיצוי, אולי הקשר נתן לו שקט. הוא היה מרגיז ביציאות חסרות הרגישות והטאקט שלו מולי ועדיין כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך יכול להיות שזה נגמר. הוא דרך אגב התעקש עד הרגע האחרון שאני אהבתו עד לקצות הנימים שלו, אהבה אבסולוטית. מבחינתו עזיבה של הבית אינה מראה על אהבה גדולה יותר ממה שאוהב היום ואני זו שחירבה את הקשר מרוב לחץ וביקורת. הוא אמר שיעזוב לעבור תהליך לבד ויחזור רק כשיהיה לו מה להציע לי. שבורה. |
|
צפה בתמיכה בדף חדש | |
נערך לאחרונה על ידי דורית כהן בתאריך 20 ינואר 2021, 07:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סיבה: ארוך מדי |
מאד ייתכן שאת צודקת
אני יכול רק לבנות פרופיל לפי הדברים שאת כותבת ולהציע בפניך דפוסי פעולה
לכן, וכפי שכתבה לך גם אצילית (שהפורום שלנו התברך בה), שיערתי שהוא מסיבה מסוימת מיצה את הקשר ותירץ זאת בבית בכדי לא לפגוע בך. לא חייב להיות בגלל מישהי חדשה , אולי הקשר הפך תובעני מדי או מסוכן.
אין לי באמת מושג, אני כן יכול להגיד לך שהוא נתן לך את התשובה שלצערי פחות מאפיינת גברים אבל יותר מתקבלת על לב הנשים.
זכית לדוגמא חיה, ראי את ייסורי הנפש של פסיכולוגית המהממת שלנו (וזה באמת לא מובן מאליו לקבל צהר לעולם הפנימי של אדם ככ כנה ומקצועי). אם הוא היה עובר תהליך דומה מלווה בכאב החיים הכפולים סביר להניח שהיית שותפה ומרגישה.
כאמור דברי אינם מסמרות השערות בעלמא בלבד
ובכ"ז כן הייתי רוצה שתחזיקי אותן באיזה תא אפור פנוי, רק ליתר ביטחון