הי, כתבתי בשרשור למטה
רק אוסיף שהוא אדם שתיאר את עצמו כפרפר כשהכרנו וגם די חי בצורה כזו. ככל שעבר הזמן וקשרנו הוא התמתן והחל להשקיע במשפחה. אולי כפיצוי, אולי הקשר נתן לו שקט. הוא היה מרגיז ביציאות חסרות הרגישות והטאקט שלו מולי ועדיין כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך יכול להיות שזה נגמר. הוא דרך אגב התעקש עד הרגע האחרון שאני אהבתו עד לקצות הנימים שלו, אהבה אבסולוטית. מבחינתו עזיבה של הבית אינה מראה על אהבה גדולה יותר ממה שאוהב היום ואני זו שחירבה את הקשר מרוב לחץ וביקורת. הוא אמר שיעזוב לעבור תהליך לבד ויחזור רק כשיהיה לו מה להציע לי. שבורה. |
|
צפה בתמיכה בדף חדש |
אייבי, הבחור ליצן. הוא טוען שהוא איש משפחה?!
לא, הוא לא איש משפחה, הוא איש נצלן. הוא מנצל את המשפחה שלו לצרכיו הרגשיים, כי הוא לא יכול שלא לחיות במסגרת משפחתית, זה צורך הבסיס שלו ביציבות.
הוא לא ממלא את צרכי המשפחה שאותה הוא מרמה ומתמרן לצרכיו. הוא ממלא במשפחה את הצרכים של עצמו. לא של אשתו, ולא של ילדיו.
הוא משתמש במשפחה שלו כפי שהוא משתמש בך.
הוא אדם שקרן ונצלן, אנוכי וילדותי, שלא מסוגל להתמודד עם קושי ובורח מבעיות.
כשנהיה קשה או לא נוח עם אשתו, הוא ברח אלייך. כשנהיה קשה איתך, הוא ברח גם ממך.
הוא שקרן, נצלן וברחן. זה האיש שאת רוצה לחיות איתו?!
אם משהו בך עונה "כן", יש לך בדק עצמי רציני לעשות. כי כמעט לכל מי שמסתכל מהצד, ברור שהבחור הוא צרה צרורה ומי שתזכה בו תהיה אומללה וכנראה חושבת שזה מה שמגיע לה.
אני לא לועגת לך חס וחלילה, אני ממש מנסה לנער אותך. לפני שנה הגעת לכאן שבורה, והנה נעלמה עוד שנה מחייך. שנתיים... וזאת רק ההתחלה. אדם כזה, זה לא תקופה או משבר כזה או אחר, זה אופי. שקרנות, בריחה מהתמודדות, אנוכיות וניצול. הוא לא ישתנה ללא טיפול. אף פעם לא יהיה לך טוב איתו, כשזה מעבר למפגשים כיפיים, שמהם החיים לא בנויים לצערי, הבנאדם מוכיח שהוא לא בנוי. לא לך, לא לאשתו, לאף אחד.
הוא צריך טיפול.
ואת הכנסת ראש בריא למיטה חולה, ובשן ועין הצלחת לחמוק ממנה. ואת מחפשת איך לחזור להידבק בזה?!
תכניסי לך את הרציונל הזה לראש ותדבקי בו. הוא יותר רציונלי ממך, ולכן ידו תמיד על העליונה. תשברי את האסימטריה הזו בכך שתכניסי קצת יותר היגיון למשוואה.
ובאשר לשאלה איך מתגברים: הסחות דעת. הסחות דעת, עד שיעבור הזמן ויעשה את שלו.