הי, כתבתי בשרשור למטה
רק אוסיף שהוא אדם שתיאר את עצמו כפרפר כשהכרנו וגם די חי בצורה כזו. ככל שעבר הזמן וקשרנו הוא התמתן והחל להשקיע במשפחה. אולי כפיצוי, אולי הקשר נתן לו שקט. הוא היה מרגיז ביציאות חסרות הרגישות והטאקט שלו מולי ועדיין כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך יכול להיות שזה נגמר. הוא דרך אגב התעקש עד הרגע האחרון שאני אהבתו עד לקצות הנימים שלו, אהבה אבסולוטית. מבחינתו עזיבה של הבית אינה מראה על אהבה גדולה יותר ממה שאוהב היום ואני זו שחירבה את הקשר מרוב לחץ וביקורת. הוא אמר שיעזוב לעבור תהליך לבד ויחזור רק כשיהיה לו מה להציע לי. שבורה. |
|
צפה בתמיכה בדף חדש | |
נערך לאחרונה על ידי דורית כהן בתאריך 20 ינואר 2021, 07:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סיבה: ארוך מדי |
אני גם מאד אשמח לדבר, אך מאד מפחדת. האימיילים שלי ( שניהם) מחוברים ללפטופים של הבית( עם בעלי) אז לא באימייל. וגם בוואצאפ קצת בעייתי כרגע. אנחנו בסגר בבית( כולם) עובדת מהבית.
נפגשנו במסגרת לתואר השני. היינו ביחד בקורס מסויים. הוא בכלל היה מעיר אחרת.
אתה צודק לגבי לא לוותר. עברו שבועיים ואין טלפון. אבל יש לי מידי יום מספרים חסומים שאני לא עונה.
הוא דווקא רחוק במקצוע שלו מהמקצוע שלי. אבל! הוא מאד פילוסופי. בעברו היה סרוגייט. שמעת על כך?
בשעות הפנאי עבד כסרוגייט, משמע: נשים שהיה להן קשה לחוות מגע מיני.הוא היה עוזר להן. הזוי! כן כן! אני! הכי שכלתנית, הכי לא תמימה! נשבתי לקסמיו. הוא מאד מאד פיקח.