הי, כתבתי בשרשור למטה
רק אוסיף שהוא אדם שתיאר את עצמו כפרפר כשהכרנו וגם די חי בצורה כזו. ככל שעבר הזמן וקשרנו הוא התמתן והחל להשקיע במשפחה. אולי כפיצוי, אולי הקשר נתן לו שקט. הוא היה מרגיז ביציאות חסרות הרגישות והטאקט שלו מולי ועדיין כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך יכול להיות שזה נגמר. הוא דרך אגב התעקש עד הרגע האחרון שאני אהבתו עד לקצות הנימים שלו, אהבה אבסולוטית. מבחינתו עזיבה של הבית אינה מראה על אהבה גדולה יותר ממה שאוהב היום ואני זו שחירבה את הקשר מרוב לחץ וביקורת. הוא אמר שיעזוב לעבור תהליך לבד ויחזור רק כשיהיה לו מה להציע לי. שבורה. |
|
צפה בתמיכה בדף חדש | |
נערך לאחרונה על ידי דורית כהן בתאריך 20 ינואר 2021, 07:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סיבה: ארוך מדי |
אני מעדיף שנתכתב במייל ורק במידת הצורך לדבר בנייד. גם אז אני מבכר שיתקשרומ אלי מחסום.
ומלכתחילה אני מעדיף שתכתבי מדואל בדוי ולא מהאמיתי שלך. תמיד עדיף לא לדעת את זהות העומד מולי ככה שהדברים יהיו תמיד לגופו של עניין ולא לגופו של אדם
אם זה רלוונטי אז המייל שלי הוא:
[email protected].com
אני יודע מה זה סרוגייט
וזה ממש מפחיד אותי. אני שם בצד כרגע את השאלה המקצועית לגבי יעילות הטיפול.
1. מבחינה מינית נפשית יש שם המון עוצמות, בעלך תמיד יהיה רחוק משם ואם את רק שבועיים בנתק דעי ל ך שאת בהחלט עלולה לחוות געגוע וחוסר (ובעלך אפילו לא יודע במה התנסית)
2. לאנשים הללו חשיפה זה דבר מאד טבעי. תהליך ההכשרה שלהם עובר צילום לצורך בקרה ושיפור. אני לא מתכוון להבהיל אבל אני כן חייב לשאול...את בטוחה לחלוטין שהוא לא צילם את המפגשים שלכם אף פעם? בשבילו זה יכול להיות טבעי ואפילו בשביל לתכנן את המפגש הבא.
אל תפני אליו בשאלה הזו אבל זה דבר לתת עליו את הדעת וזה ממש יושב לי על הלב. סליחה על חוסר האיפוק!