הי, כתבתי בשרשור למטה
רק אוסיף שהוא אדם שתיאר את עצמו כפרפר כשהכרנו וגם די חי בצורה כזו. ככל שעבר הזמן וקשרנו הוא התמתן והחל להשקיע במשפחה. אולי כפיצוי, אולי הקשר נתן לו שקט. הוא היה מרגיז ביציאות חסרות הרגישות והטאקט שלו מולי ועדיין כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך יכול להיות שזה נגמר. הוא דרך אגב התעקש עד הרגע האחרון שאני אהבתו עד לקצות הנימים שלו, אהבה אבסולוטית. מבחינתו עזיבה של הבית אינה מראה על אהבה גדולה יותר ממה שאוהב היום ואני זו שחירבה את הקשר מרוב לחץ וביקורת. הוא אמר שיעזוב לעבור תהליך לבד ויחזור רק כשיהיה לו מה להציע לי. שבורה. |
|
צפה בתמיכה בדף חדש | |
נערך לאחרונה על ידי דורית כהן בתאריך 20 ינואר 2021, 07:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סיבה: ארוך מדי |
הי
קוראת את עדי - מתחזקת. עובר עוד לילה
קמה בבוקר בלי חשק ושוב, משחזרת ושוב אומרת לעצמי שעדי והאחרים בעצם לא באמת הכירו אותו או אותי ואולי באמת הרחקתי בחוסר הביטחון שלי, ברצון הכל כך נואש שלי לחזק את הקשר. באתי לקשר מתוך מקום חלש שבו נמאס לי להיות עם בעל מופנם, מאוד טוב אבל למופנמות ולביישנות יש הרבה השלכות.
רציתי לחיות, רציתי חברים. להתגאות במי שאנחנו בלי חשבון ופגשתי אותו. והוא? עשיר, יפה, חברים, פעילויות שאמר בהתחלה כ"כ הרבה שלא הבין מה היה חסר לו. טוב לו טוב לו בבית הגדול שלו, החברים שלו, הילדים המוצלחים, אישה טובה ויפה ומאפשרת אינסוף חופש וסומכת.
בהתחלה קינא בי, עם כל מה שיש לו רצה להיות איתי
אחר כך כבר לא שמעתי את זה. שמעתי שקשה לו לפעמים בסופי שבוע.
היה לי קשה כל הזמן.
לשמוע שהכל חי ודופק שם: חברים ועוד חברים ועוד חברים, ערב יין, ערב סטנדאפ, ערב משפחה, חדר בריחה, סקי....שיפוץ, השקעה בבית, יושב עם הילדים, משקיע
ואצלי? קיפאון. לא מסוגלת לקנות פרח הבייתה, אין לי סבלנות לילדים. מתה.
והמילים אצלי היו חיצי ביקורת מרוב כאב וקנאה
והמילים אצלו עטפו אותי חד משמעית - את מספר 1 אצלי ואין מספר 2. מעולם לא אהבתי ככה, אוהב את כולך, מתגעגע אלייך בזמן שמדבר איתך, צריך אותך.
ואני... שואלת את עצמי כל הזמן. .. איך יתכן. איך גבר שאומר שלא נותרה בו אהבה או רגש לאשתו, שלא שוכב איתה חודשים, עדיין הכל דופק כרגיל. היא לא חושדת, ממשיכה עם ארגון כל הפעילויות עבורם. והיא משקית חוויה מעולה!!!
איך יתכן?
כן, היו מקומות שאמרה לו דברים בנוגע להיעדר האינטימיות.
היו מקומות שהרגיששלא יכול להשלים איתה. שאני מטילה צל עליה.
ועם זאת, בסופו של דבר הרחקתי אותו עם התקפי קינאה בלתי נגמרים שלי.
אני לא אפרט מהסיבות הברורות.
אני מרגישה, למרות הכל שהפסדתי.
הייתי רוצה להאמין לעדי, אבל עדי יקרה מאוד, שאני מאוד מרגישה שרוצה לעזור לי - את לא באמת מכירה אותי ומה אני עשיתי בקשר.
למה, למה שום שלב לא עצרתי לראות מה, מתאים לי ויעשה לי טוב.
למה אחרי כל זה אני מלקה את עצמי על האופי הקנאי וחסר הביטחון שלי שהבריח איתו?
למה אני לא מצליחה ללטף את עצמי ולהגיד שהוא טיפוס חנפן, שאכן רחוק מעולמי והוא צריך להיות אסיר תודה שנתתי לו להיות חלק מעולמי.
אבל אני לא שם. אני ממש באבל. סוגרת דלת בעבודה ובוכה. מדברת עליו עם חברה נונסטופ, נכנסת לוואטסאפ שלו כל מה שמחייה אותו
אז מרגישה שאני לוזרית, שבסוף שיקפתי חוסר ביטחון, ביקורתיות ושתלטנות.. מי ירצה את זה? גם ליצן לא.