הי, כתבתי בשרשור למטה
רק אוסיף שהוא אדם שתיאר את עצמו כפרפר כשהכרנו וגם די חי בצורה כזו. ככל שעבר הזמן וקשרנו הוא התמתן והחל להשקיע במשפחה. אולי כפיצוי, אולי הקשר נתן לו שקט. הוא היה מרגיז ביציאות חסרות הרגישות והטאקט שלו מולי ועדיין כל מה שאני יכולה לחשוב עליו זה איך יכול להיות שזה נגמר. הוא דרך אגב התעקש עד הרגע האחרון שאני אהבתו עד לקצות הנימים שלו, אהבה אבסולוטית. מבחינתו עזיבה של הבית אינה מראה על אהבה גדולה יותר ממה שאוהב היום ואני זו שחירבה את הקשר מרוב לחץ וביקורת. הוא אמר שיעזוב לעבור תהליך לבד ויחזור רק כשיהיה לו מה להציע לי. שבורה. |
|
צפה בתמיכה בדף חדש | |
נערך לאחרונה על ידי דורית כהן בתאריך 20 ינואר 2021, 07:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
סיבה: ארוך מדי |
יש תקופות שעבר יכול עדיין לבצבץ ולדקור
לעלות ולהכאיב
וזה מלבד הערעור התמידי המלווה את תהליך השיקום בו פצחת
אני מניח שהמטרות שלו כלפיך הינן אחרת מכפי שהיא מציג, הוא לא התקשר על מנת להתייעץ איתך על הזוגיות החדשה שלו
צריך לפעול בצורה ממוקדת יותר כי (לטעמי לפחות) הוא לא יניח לך. זה שהצלחת להשתחרר ממנו זה מאיים על דמיון הכח הבלתי מוגבל שיש לו על נשים. הוא ירצה להחזיר אותך ואז לנטוש אותך.
ואני יודע עד כמה הוא חסר לך, כמה קשה לאנשים להבין מדוע אשה חכמה שכמוך לא פועלת בהגיון צרוף
יש לי עוד מה להגיד לך בנושא
אם תרצי בפרטי יותר מאשמח
[email protected]
ואם אין לך ראש, תבשלי פשוט, אבל תעסיקי את עצמך. אל תעשי את הטעות של לבקש ממנו תשובות או הסברים
שבש