האם יש דבר כזה זוג נשוי 28 שנים שלא מקיימים יחסים בכלל?
מרגישה נאיבית מחד, וממבט עמוק יותר מבינה שזו הדחקה. אנו כבר 3 שנים ביחד אני פנויה התגרשתי לפני שנתיים(ללא קשר ליחסים בנינו) אך הוא לא והטענה שלו שלא היו לו יחסים אינטימים בבית כבר מעל שנה ויותר. |
|
צפה בדיון חשוב על זוגיות ללא סקס בדף חדש |
עדי, בואי אספר לך למה לא מנקודת המבט שלי.
אישתי ואנוכי הלכנו לטיפול, ברור זה מה שעושים.
שם דיברו איתי על להגיע הביתה יותר מוקדם מהעבודה, דיברו איתה על תרגילי שיפור השיחה ביננו, הכרות מחודשת אחרי שהילדים גדלו.
על דבר אחד היה אסור לדבר - על מה קורה בנישואים בהם אין סקס כבר שנים. המטפלת כן נגעה בזה, הציעה טיפול מיני אבל לא היה מה לדבר. מי שלא רוצה סקס ולא מבין למה זה חשוב לעולם לא יוכל "לעשות את זה" בשביל הצד השני. ומה נראה לך, שזה נעים לדעת שאתה שוכב עם אישה שעושה את זה כי היא מבצעת הוראות של המטפלת? ודווקא בימים האלה שיש יותר פנאי, כבר לא רצים אחרי הילדים, מתגלה כל הקור והריק. אני לא רוצה רומן כי אני לא יודע בכלל איך להתחיל עם זה ולתחזק כזה דבר וגם אני מת מפחד כי אני לא רוצה שהיא תתנקם בי דרך הילדים.
אז מה נשאר לי? תסלחו על הבוטות נשאר לי לעשות ביד, לחבק כמו גולם אישה שהיא יותר סבתא מאישה, וכמו שאמרה זאת המטפלת - אתם זוג שגידל ילדים יחד והחזיק מעמד אז יש פוטנציאל להחזיר את האהבה ולהגיע לשלב הסבתאות ולסיים מעגל חיים מלא בחיק המשפחה. למה בגילי, כשיש לי עוד 30 שנים של בריאות טובה לפני בעזרת השם, אני צריך לפנטז על תפקיד הסבא? אני מבין את "כן כן גם אני". מחזיקים אותנו בביצים ואין לנו ברירה או לוותר על מיניות או לוותר על המשפחה והילדים כי יעשו לנו רצח אופי אחרי שנרצה לעזוב/נתפס בבגידה. תאמין לי חביבי, אם אתה צעיר עדיין, קח את הרגלים ותלך זה לא נעשה יותר טוב.