מקווה שאת בטוב, ושאת מקדישה יותר זמן לילדים ולעצמך. אני מוצאת שהתפנה לי זמן לילדים ולעצמי וזה מנחם.
...ברור שכל הזמן מתרוצצות מחשבות... ואני בונה על כך שהזמן יעשה את שלו. |
|
צפה באייבי - מה שלומך? בדף חדש |
ברור שאני מכירה זוגות שמתחתנים ללא אהבה כזאת
אולי לא דייקתי אבל התכוונתי שאני לא חושבת על עצמשאפשר להתחתן ככה בלי אהבה עצומה:)
ואני גם נאיבית קצת, אין לי בעיה שתתנשאי מעליי מאמינה שלך יש יותר נסיון
בכל מקרה, כמו שאמרת שהם היו מופתעות כי הם לא ראו אותך באמת איך את מתנהלת עם בעלך בתוך הבית
בתור בת להורים שלי אני לא רואה מהצד אני ממש רואה ויודעת מה הולך אצלהם סמכי עליי:)
....
לפעמים יש כזה דבר שנקרא שקיפות מלאה ואין איזה סודות אפלים בתוך אנשים כשהם מתנהגים באופן חופשי ופתוח בלי שום שקרים
אצלנו אומרים הכל בפרצוף לטוב ולרע זה מה שחינכו אותי אין הסתרות ואין לייפות את האמת
ההורים שלי לא זוג יונים תמיד, יש ויכוחים, אבל בסוף זה אהבה גדולה וחיבור עמוק נפשי וריגשי
כמובן שהכל נאמר בערבון מוגבל ויש יוצאים מן הכלל ,אבל לא הכל שחור תמיד ואגב לא צריך תמיד לחפש את השחור יכול להיות שהוא לא קיים.
ראיתי המון מודלים זוגיים גם במשפחה וגם אצל חברים ולא ראיתי אפילו זוג אחד כמו ההורים שלי אז זה כנראה לא נפוץ ...
בכל מקרה, אני מאמינה שכל אחד מושפע מהסביבה שלו ומהרקע שהוא גדל אבל צריך להבין את הנקודה שיש כל כך הרבה מודלים זוגיים ואני בטוחה שיש זוגות שהכל טוב אצלהם והם עדיין משתוקקים אחד לשני גם אחרי שלושים שנה ואם לא ראית זה לא אומר שזה לא קיים