לא יודעת מה בדיוק וכמה בדיוק. למעט איזשהי התכתבות. כמובן שלא יכל להרחיב.
אז לכמה זמן הוגלתי עכשיו? ודווקא כשניסיתי לקרר ולצנן את העניינים. האבסורד. קשר שנשען ברובו על התכתבויות. לא מיניות. לא מקנאה בה בכלל. מקווה שיעברו את זה בשלום, לא רק בשבילם אלא גם בשבילי. לא בא לי להתמודד עם בעלי בהקשר לדבר כזה. הפגיעה בו לא הוגנת. ולכל הנשמות הטובות, המזהיר, ברק ושאר ירקות- כן. יודעת מה תכתבו. גנבתי לבעלי את החיים, אני פח אשפה, צריך לסקול אותי באבנים בכיכר העיר ועוד. מצטערת שחוויתם פגיעה ושהיה לכם רע ועצוב בחיים. זה באמת לא מגיע לאף בן אדם. |
|
צפה באז...אישתו גילתה בדף חדש |
אני מציעה לך להיעלם ולרדת למחתרת. ייקח לה זמן להחליט מה לעשות, אבל כל עוד היא לא מחליטה לעזוב אותו, היא כנראה לא תשלח לך ריקושטים. ברגע שהיא תחליט שזה נגמר, אני כבר לא יודעת. או לחילופין, אם את תהיי כה פזיזה ותצרי איתו קשר, יש מצב שהיא תתעצבן ותרוץ לבעלך, או למקומות אחרים.
אם לא תעשי תנועות חדות, קחי בחשבון שרוב האנשים במצב כה נמוך וחסר אנרגיות, מבינים שנקמה, שנאה, קנאה - כל אלה פעולות שרק יסלימו מצב רעוע גם כך, ולא נראה לי שהיא תבחר להסב לך נזק, אם היא תדע שזה הסתיים.
הלוואי ופיסת החוכמה הזאת הייתה מנת חלקה של האישה בצד השני של הסיפור שלי, בחיי שאין לה מושג על איזו אישה טובה היא נפלה, מישהי אחרת הייתה עושה ממנה קרקס. היא פשוט לא חדלה ולא הרפתה, וזה כשאני יודעת עליה ה-כל, ועל המשפחה שלה, הילדים, העבודה שלה... אני לא מבינה אם היא הייתה יותר אמיצה או יותר מטומטמת, אבל היא לא חדלה מכל מיני מניפולציות... בחיי אנשים לפעמים ממש לא ברורים. ורק המנטרה היומית שלי, שלא פותרים מצב רעוע בעוד מעשים גרועים, הצילו אותה מטמטומה.
תהיי חכמה יותר, בקיצור, לא בטוח שאשתו של הבחור שלך אדיבה כמוני.