לא יודעת מה בדיוק וכמה בדיוק. למעט איזשהי התכתבות. כמובן שלא יכל להרחיב.
אז לכמה זמן הוגלתי עכשיו? ודווקא כשניסיתי לקרר ולצנן את העניינים. האבסורד. קשר שנשען ברובו על התכתבויות. לא מיניות. לא מקנאה בה בכלל. מקווה שיעברו את זה בשלום, לא רק בשבילם אלא גם בשבילי. לא בא לי להתמודד עם בעלי בהקשר לדבר כזה. הפגיעה בו לא הוגנת. ולכל הנשמות הטובות, המזהיר, ברק ושאר ירקות- כן. יודעת מה תכתבו. גנבתי לבעלי את החיים, אני פח אשפה, צריך לסקול אותי באבנים בכיכר העיר ועוד. מצטערת שחוויתם פגיעה ושהיה לכם רע ועצוב בחיים. זה באמת לא מגיע לאף בן אדם. |
|
צפה באז...אישתו גילתה בדף חדש |
הי תכלת,
למיטב ידיעתי, היא ובעלה נפרדו מאז, כבר די מזמן. אני לא יודעת פרטים ולא שמענו ממנה יותר, תודה לאל.
אני מבינה את מה שאת אומרת... את בעצם שואלת אם בעלי פתאום נראה לי שווה יותר, בעיניים של מישהי אחרת. באופן מעוות למדי אפשר לומר שיש בזה משהו, אני בטוחה שכל מי שעבר בגידה מצד בן זוג מרגיש משהו כזה.
הוא תמיד היה שווה בעיניי, זה לא ממש השתנה, לא הייתי צריכה חיזוקים מבחוץ. הוא חתיך הורס בעיניי, והוא בנאדם מצליח, סוחף מאוד, מלא ביטחון. והוא גם עדין נפש, רומנטי בטירוף ורגיש - אני לא נולדתי אתמול ומבינה איך עובד סקס אפיל, זה לא חדש לי שנשים רבות נופלות מול הניגודיות הזאת. אבל אני מודה שזה הגביר לי.
זה מנער אותך ומעיר אותך, ולי זה עזר לגלות דברים חדשים עליו.
עם זאת, האפקט הזה היה ברובו זמני. כי כשהבנתי כמה היא לא באמת הכירה אותו, ראיתי שההתאהבות שלה היא בעטיפה, או באיזה דמות דמיונית שהיא החליטה להאמין שקיימת. עזבי את מה שהיא ידעה ועזבי אם זה נכון או לא. בואי נדבר על מה שהיא *לא* ידעה. אז אני פחות התרשמתי מהכביכול התאהבות הזאת, ולא רואה בה שום דבר אמיתי.