קראתי כרגע כותרת באיזו כתבה
"אם את בזוגיות שאין לך רגע לעצמך ואת לא יכולה לומר את דעתך מחשש מהתגובה את צריכה לעוף משם" עכשיו אני לא חושב שאני טיפוס קל, מצד שני אני אוהב את המשפחה אשתי ןהילדים. אני יכול לראות את אשתי מתחברת לחלק במשפט הנל מצד אחד זה מטריד אותי, מצד שני אני חושב שזה נתון לפרשנות אני לא אלים חלילה אבל אני יכול להיות נחרץ.. ואם יש לי דעה על משהו שאשתי אומקת או עושה אני יודע להגיד את זה ויכול להיות שאני אפילו רואה שהיא משקרת לפעמים כדי לא להגיד לי משהו שאני לא אוהב. אז מה? אז אבור לי להביע את דעתי כדי שלה יהיה נוח? אז המצב לא מתהפך בעצם?? כי אז אני חושש להביע את דעתי והולך על ביצים כדי שהיא לא תלך על ביצים זה לא שהיא לא אומרת כלום... היא אומרת, אבל אני בהחלט יכול להבחין בחוסר סימטריה בקשר... מצד שני מי אמר שיש 50-50 סימטריה? ואם היא בוחרת לשקר לי בעניין מסויים, אז למה זה מיד אמור להפוך אותי ל"גבר האלים והמדכא" ולא אותה לפשוט שקרנית שלא יודעת או רוצה להתמודד ומעדיפה להחליק כל מיני מעשים בעזרת שקר? ( אגב זה משפחתי אצלה... אמא שלה שולפת שקרים בלי הכרה, והיא לפעמים מעירה לה בבוטות על כך) מדובר בשקרים לבנים כמובן שנועדו להחליק סיטואציות מביכות או יומ יומית... לא מדבר על שקרים מהותיים כמובן אז מה נכון? איפה עובר הגבול?? איך אני יודע אם אני מגזים בנחרצות או היא מגזימה בשקרנות?? |
|
צפה בחושב.. ותוהה.. בדף חדש |
לא מכיר את הספר, אבל אני מבין שישר הפכת אותי לרע בסיפור?
אני יכול רק לשתוק.. לא לומר מה אני חושב, לא להגיב כשהיא משקרת שקרים לבנים
וגם תכלס לא לענות כלל אם היא עצבנית עלי( יש מקרים כמו אצל כולם שזה בצדק) וצועקת עלי לפני הילדים
פשוט כי אני הגבר, אז עלי לשתוק?
כדי לא לצאתהצד המדכא... וככה אולי היא לא "תתאכזב" מהנישואים ולא תלך לחפש "הקשבה והבנה" אצל גבר אחר
, כפי שאני קורא פה בפורום שקורה מדי פעם במקרים שונים
זה לא אותו ה"טרור", רק כלפי הצד הגברי?