טוב לדעת שאתן פה. אני כבר לא מעט זמן מתהפכת עם עצמי, אבל די. מה שהתחיל בהתקרבות, שאני ראיתי כהתקרבות ביניהם, פירשתי בתור האדמה רועדת לו בגלל הגילוי אצלי.... מסתבר שהיה יותר מכך. כבר הסכמתי עם עצמי שזה יותר מכך.... ראיתי את ההודעות שלהם, את הסטטוסים שהיא מעלה והבנתי שזה יותר מכך. הבנתי שהם גילו אחד את השנייה מחדש. אבל אני כבר לא חושבת שזאת הייתה התקרבות, אלא שאף פעם לא הייתה באמת התרחקות כמו שאני האמנתי שיש. הוא תמיד רצה עוד ילד , ועדיין זה הכניס אותי להלם. לא חשבתי שהוא רואה עתיד בזוגיות שלו , ואני כבר הפסקתי לשאול שאלות. מניחה את העבר. יצאתי מהתמונה במאתיים אחוז. זה ממש נגמר. ואני ממש בסדר..
ועוד דבר.... אני מבינה שאני הצלתי את הזוגיות שלהם. אני הארכתי את הנישואין האלה. בנתיים שלי נגמרו. |
|
צפה באישתו בהריון בדף חדש |
לא הצלחת לשכנע אותי. גבר שבגד באשתו תקופה ארוכה ואז מסיבה כלשהי מיצה את הקשר הצדדי, גם אם אין לו עכשיו קשר אחר והוא רק עם אשתו, חשבי איזה סוד הוא מסתיר ממנה. חשבי איך היתה מרגישה לו רק היתה יודעת.
זה ל א קשר טוב. ואני גם לא מאמינה שכ"כ טוב לו. הרי משהו גרם לו לחפש שם בחוץ. זה לא היה איזה סטוץ או ארוע חד פעמי. היה משהו בבסיס הקשר שלהם שדרש טיפול.
ולכן, למרות שזה ממש לא העניין כאן, וכרגע את צריכה להתרכז בעצמך, הניחי לו להנות מהקשר ה"טוב" שלו אבל היי בטוחה שזה קשר רע מיסודו.