טוב לדעת שאתן פה. אני כבר לא מעט זמן מתהפכת עם עצמי, אבל די. מה שהתחיל בהתקרבות, שאני ראיתי כהתקרבות ביניהם, פירשתי בתור האדמה רועדת לו בגלל הגילוי אצלי.... מסתבר שהיה יותר מכך. כבר הסכמתי עם עצמי שזה יותר מכך.... ראיתי את ההודעות שלהם, את הסטטוסים שהיא מעלה והבנתי שזה יותר מכך. הבנתי שהם גילו אחד את השנייה מחדש. אבל אני כבר לא חושבת שזאת הייתה התקרבות, אלא שאף פעם לא הייתה באמת התרחקות כמו שאני האמנתי שיש. הוא תמיד רצה עוד ילד , ועדיין זה הכניס אותי להלם. לא חשבתי שהוא רואה עתיד בזוגיות שלו , ואני כבר הפסקתי לשאול שאלות. מניחה את העבר. יצאתי מהתמונה במאתיים אחוז. זה ממש נגמר. ואני ממש בסדר..
ועוד דבר.... אני מבינה שאני הצלתי את הזוגיות שלהם. אני הארכתי את הנישואין האלה. בנתיים שלי נגמרו. |
|
צפה באישתו בהריון בדף חדש |
הסיפור שלך נשמע כואב. המון תקוות שהתנפצו.
השלכות כבדות על המעשים שלנו.
הסיפור שלך מטלטל. כשאני מתכוונת שכשהוא יוצר קשר זה קשה, כי אני חושבת שזה מפגיש כל פעם מחדש עם כל המציאות המורכבת הזו שקרתה לך. ואולי מנסה בכך להשאיר לך עוד איזו תקווה קטנה - או לעצמו. לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
שיעשה התחייבות מחודשת ושיהיה לאישתו בידיים מלאות. את מה שהוא עשה והיכן שהוא היה נוכח פיזית וריגשית הוא היטב יודע. זה לא משהו שעובר כי אישתו נכנסת להריון. את חשבון הנפש הוא עדיין יצטרך לעשוצ
תודה לך שאת כותבת ומשתפת פה, זה נותן זווית כואב ומפוקחת של מציאות מסויימת. של סיסמאות אהבה שנזרקות לאוויר ברגעי ריגוש. וכשמגיע העת לפדות אותם, אין כיסוי.
קיבלת קאט פתאומי וכואב לחיים כפי שהכרת אותם עד לאותה נקודת זמן. לנו יש את ״הפריבילגיה״ להתבלט, לכאוב, לנהל את הדבר הזה כמה שאפשר.
אצלך זה פשוט התפוצץ. בלי שום הכנה ריגשית. גם סיום רומן וגם סיום הנישואים. מקווה שבהמשך הדרך הניסיון הזה שנשלח אלייך יהווה אבן בניין למשהו אחר. לקשרים נכונים יותר עבורך, טובים יותר, בריאים יותר.
תמשיכי לשתף אם תוכלי. תודה לך.