שלום,
הכרתי מישהי דקה לפני שהקורונה פרצה לחיינו, קיבלתי בום על קולי ברגע שפגשתי איתה, הרגשתי זרמים אדירים שיוצאים ונכנסים מכל גופי , משהו שמעולם לא חוויתי, הרגשתי שזאת היא, מבלי לדעת מה הסיבה. זה לא מראה ע"פ שהיא מדהימה. משהו בנוכחות שלה . בנשימות שלה. במבט, באצילות,ענווה. אינני יודע לשם את האצבע. בחיי שחשבתי שהתאהבתי בעבר והיו לי אהבות גדולות אך גדולות ככל שהיו לא הגיעו לרמה הרגש שהייתה עם האשה,הבן אדם,עוצמות גדולות שאין לתאר. התשוקה.היחסי מין היו מצוינים,המילים שלה היו חמות,לאחר מכן היא נתנה לי תחושה של בית שעוד יותר הכניס אותי לטירוף הזה,הייתה עושה בשבילי מחוות אצילות ואני רציתי רק לתת ולתת. הרגשנו,כי היא אמרה לי אותו דבר,הרגשנו משהו חזק,אינטנסיבי. במשפט היא כל הים בטיפה אחת. כמו שזה התחיל במשך 3 חודשים הסתיים. לצערי ומחוסר יכולת לקבל החלטות שקולות באותם הרגעים, לא סיפרתי ולא שיתפתי יותר מדיי. סבלתי מבעיות פרקים קשות ,כאבים חוסר שינה. יצא לנו לבלות מעבר ללילה או 2 . ביום הרביעי היא כבר בקושי דברה,סבלתי כ"כ ולא הייתי מסוגל להגיד לה מה אני עובר , חלילה שלא תחשוב שאני חלש , פחדתי לאבד אותה, סיפרתי ממשהו בגדול שיש לי לפעימם חולשה אבל הימים הנוספים אצלה היו סיוט מבחינה בריאותית. לצערי היא בחרה להתנתק ולהעלם וזה השאיר לי אצלי פצע . הפצע הוא שאני לא מפסיק לחשוב עליה בלילות בימים,בעבודה, לצערי מפריע לי גם לפתח קשרים נוספים כי אני מחפש לחוות את הרגש שחוויתי. לא הייתה לי בעיה אם היא הייתה נותנת לי הזדמנות להסביר ואז היינו מסיימים את הקשר היה סוגר אצלי מעגל , היה כ"כ חשוב לי הסגירה בסוג כזה של קשר , לומר לה את האמת,ולקבל את זה שזה הסתיים. רק הסיום כ"כ חסר לי. ניסיתי פעמים אחדות לצור עמה קשר ללא הצלחה, -עדיף לומר את האמת ולספר במיקרו של הדברים,נשים עם ים של חששות.אינני יודע מה היא חשבה עלייי על המראה העייף והכחוש"למה אתה לא ישן תלך לישון" הי אלא הבינה שאינני יכול.אמרתי לה שהכל בסדר. לא יכולתי לומר את האמת , היה לי קשה להתמודד עם עוצמת הרגשות,פעם ראשונה שהכל שלט עליי החרדה מלאבד אותה לגבר בריא והעוצמות העל קוליות שקיבלתי ממנה . פנטזתי כל פעם מחדש שאני בריא ואני יכול לבוא אליה כמו שאני , לצערי מצב הרפואי שלי החמיר ואני לא רואה את הסוף כרגע. |
|
צפה בהיא מסרבת לצאת מראשי.לא משנה כמה בדף חדש |
שלום ערן,
בהמשך לתגובת יעל2.0
הוא לא משלה את עצמו שאם היה מגלה את מצבו הרפואי לפרטים זה היה מציל את הקשר. הוא בסה"כ רצה להציל את סגירת הקשר.
משמע לפי דבריו הוא רצה רק לסיים את הקשר בצורה לפי נראות עיניו ולא להציל את הקשר בכלל.
הוא גם מציין זאת מספר פעמים.
ובאופן כללי הוא הסביר שעדיף לשתף במיקרו של הפרטים ולא לזייף בריאות,זה באופן כללי זה עדיף.הוא רק תוהה האם בבריאותו היה מראה את עצמו בצורה מלאה ולא באחוזים בודדים כפי שהוא מתאר.
אני חושב הסיפור פה הוא מצב בריאותו שלא נותן לו להתקדם הלאה,להכיר בחורות וגם שהוא מכיר במקרים בודדים הוא לא חווה את הריגוש.
לערן,
אני חושב שכל הסיפור שלך זה שפעם ראשונה בחייך עברת סיפור שלא נגמר כמו שצריך בעיניך.שלא הייתה סגירת מעגל במיוחד שהרגשת רגשות חזקים והיה קשר אמוציונלי. זה שלא היית סגירת מעגל לא נותנת לך מנוח. מציע לך ללכת לטיפול במיוחד שאתה סובל מבעיות רפואיות כי התרופה הכי טובה לכך היא להתחיל קשרים אחרים ואותה בחורה תיעלם כמו שהיא נכנסה לחייך עד אז לך לטיפול.
בברכה,
אליעד