היא מסרבת לצאת מראשי.לא משנה כמה

ברוכים הבאים לפורום "זוגיות במשבר"!
אתם מוזמנים לכתוב שאלות מפורטות בתחום הזוגיות, משברי זוגיות, טיפול זוגי, בגידות, חשק מיני וכד'.
תוכלו גם להגיב לשאלות ולפוסטים של שאר המשתתפים. אנא תנו כותרת לכל פוסט חדש, ואל תשכחו לשרשר תגובות נוספות שלכם כהמשך לפוסט הראשון, כדי שתיווצר המשכיות.
חשוב לדעת שהתשובות באתר אינן תחליף לייעוץ זוגי מקצועי, וכל מי שפונה עושה זאת על אחריותו בלבד.

Re: ליעל אני חושב שאת מתארת מצב שהוא לא התכוון אליו בסופו של

הודעהעל ידי אליעד » 11 נובמבר 2022, 17:15

שלום ערן,
בהמשך לתגובת יעל2.0
הוא לא משלה את עצמו שאם היה מגלה את מצבו הרפואי לפרטים זה היה מציל את הקשר. הוא בסה"כ רצה להציל את סגירת הקשר.
משמע לפי דבריו הוא רצה רק לסיים את הקשר בצורה לפי נראות עיניו ולא להציל את הקשר בכלל. 
הוא גם מציין זאת מספר פעמים.
ובאופן כללי הוא הסביר שעדיף לשתף במיקרו של הפרטים ולא לזייף בריאות,זה באופן כללי זה עדיף.הוא רק תוהה האם בבריאותו היה מראה את עצמו בצורה מלאה ולא באחוזים בודדים כפי שהוא מתאר.
אני חושב הסיפור פה הוא מצב בריאותו שלא נותן לו להתקדם הלאה,להכיר בחורות וגם שהוא מכיר במקרים בודדים הוא לא חווה את הריגוש.

לערן,
אני חושב שכל הסיפור שלך זה שפעם ראשונה בחייך עברת סיפור שלא נגמר כמו שצריך בעיניך.שלא הייתה סגירת מעגל במיוחד שהרגשת רגשות חזקים והיה קשר אמוציונלי. זה שלא היית סגירת מעגל לא נותנת לך מנוח. מציע לך ללכת לטיפול במיוחד שאתה סובל מבעיות רפואיות כי התרופה הכי טובה לכך היא להתחיל קשרים אחרים ואותה בחורה תיעלם כמו שהיא נכנסה לחייך עד אז לך לטיפול.

בברכה,
אליעד

היא מסרבת לצאת מראשי.לא משנה כמה ערן
02 נובמבר 2022, 22:37
Re: ערן מבינה
02 נובמבר 2022, 23:35
בנוסף על מה שכתבה מבינה רפי
04 נובמבר 2022, 16:28
Re: זה לא בידיים שלך יעל 2.0
05 נובמבר 2022, 09:54
Re: ליעל אני חושב שאת מתארת מצב שהוא לא התכוון אליו בסופו של אליעד
11 נובמבר 2022, 17:15