!אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי פה מזל שהפורום הזה קיים - תודה דורית
כותבת בעיקר כדי לפרוק ההתפקחות היא קשה וכואבת כל הסיוטים המבעיתים את נשמתי אט אט מתגלים כאמת, אני מתחילה להבין שהייתי רק שעשוע בשבילו, התורנית שתתן לו יחס אגומניאק שמכור לליטופי אגו אינסופיים מכל הנשים סביבו - הכל הולך. מכור לריגושים ולסקס, לתחושת הכיבוש והחיזור, שיאמרו לו כמה הוא חכם טוב יפה ומושך. נרוקמן של שימת לב נשית מניפולטור שיודע להשתמש בלשון שלו כדי לסובב כל אחת עם "חכמת חייו" מציג עצמו כאדם ישר אפילו כלוחם צדק, אך שוכח לעשות חושבים עם עצמו, כמה בתים הרס וכמה לבבות שבר ביודעין.וכמות השקרים לכל הנשים סביבו ובעיקר כלפי אשתו. כיצד מביט בעצמו במראה? האם לפני שנרדם חושב על מעשיו? קיימת בו חרטה? ואני שמכרתי את נשמתי לשטן ולו רק כדי לקבל ממנו אדי אהבה מצאתי עצמי במחול שדים של עליות וירידות מולו, האשמה והלקאה עצמית כשמתקרבים זה מרגיש הכי מדהים קוסמי אפילו, זו שהנשמה מייחלת לה ולשם כך נבראתי ואז הוא מתרחק מאשים יורק אש לכל עבר, ושוב מתקרב ואני כמו נמסה למילותיו מאפשרת לעצמי להיסחף ולו רק לשם האהבה והחברות שנוצרה. אם כבר לבגוד במשפחה שלי ובכל הערכים שלי, זה רק למען אהבה - מטרה נעלה, לא כך? טיפשה. מתביישת בעצמי, ומצטערת על כל רגע שנכנסתי לקשר ההרסני הזה שגבה מחיר גם מהסובבים אותי. לכל הנשואים/ות שרואים/ ות את ההודעה, בבקשה התרחקו מזה תמנעו מעצמכם מחיר יקר ונפש פצועה. אין סיפורי אגדות רק כדורי שלג של שקרים |
|
צפה בהתפקחות כואבת - לנשואים ונשואות בדף חדש |
החלפתי את הכינוי לדנית 2

ההתפכחות שלי היא חדשה ולצערי לא הקשבתי לאמות המידה הערכיים שלי שליוו אותי במרוצת הזמן איתו
אני בבושה ענקית ולא יודעת איך להרים את עצמי
כמובן שאין את מי לשתף ולכן חוזרת לכתוב כאן