נשואים 8 שנים.. אני בן 41, אשתי בת 38
לאחרונה נולדה בתנו השלישית והשאלה שלי היא סביב סקס בנישואים אשתי הרבה יותר סביב הבית והילדים באופן יומיומי, ברור לי שהדבר מעייף, קשה ושוחק ומודה שלא הייתי מסוגל לעשות מה שהיא עושה סביב הילדים מבחינת קשב סבלנות וכו. אני עובד קשה ועיקר הפרנסה היא עלי וסהכ הכל סבבה. ולנושא שלשמו התכנסנו : אשתי עושה ומשקיעה במה שלדעתה גורם לי להיות מסופק מינית... סקס מדי פעם במהלך היום כשהילדים ישנים. ואם לא אז סקס חד צדדי שהיא מעניקה לי לפחות 3 פעמים בשבוע. אני מבחינתי כמו כל גבר - אם תגעו בי אני אגמור (סליחה על הביטוי) אבל זה לא מה שאני מעוניין בו. אני רוצה סקס כשבא לי , בנקודות זמן שבהן אני חרמן ולא כשלאשתי מסתדר מבחינת הלוז "לספק" אותי. אז אני פשוט שם.. נהנה טכנית אבל לא באמת נהנה נפשית , אם לקרוא לזה ככה. פעם היה סקס אנלי והוא לחלויטין מחוץ לתחום ולתמיד כפי שהובהר לי.. אני כמעט ולא רשאי לגעת בה ולפנק אותה (רק היא מענגת אותי), אם שוכבים בשניה שאני גומר היא טסה למקלחת כאילו שמדובר ברעל שיש בתוכה ולא בסהכ נוזל טבעי. אין חיבוקים אחרי הסקס. אין סקס כשבא לי - בנקודות זמן האלו תמיד דוחה אותי, אבל שעתיים אחרי כשכבר לא בא לי היא יכולה ליזום אז מה שיוצא זה אשה שבהחלט מנסה (נראה לי) לספק את הגבר שלה ומצד שני גבר שממש ממש לא נהנה מסקס. ואז מתחילות המחשבות על אופציות מבחוץ. וזה לא מתאים לי. לא לעניין ולא מגיע לאף אחד מאיתנו לעבור תהליך כזה. ניסיתי לדבר איתה, היא מבינה לדוגמא שלא אוהב שהיא טסה לשירותיםצולהתקלח שניה אחרי אבל זה ממשיך לקרות מה אומרים? איך זה אצלכם? מה ניתן לעשות כשאשה מעוניינת "להעניק" לכם אבל פשוט לא רוצה שאני אגע בה? די מבאס ומתסכל. |
|
צפה באז איך זה אצלכם..? בדף חדש |
זה תמיד היה ככה, גם בתחילת הקשר? לא לגעת ולפנק אותה...
יש נשים שלא מחוברות לגוף שלהן מבחינה מינית. אומרים..לפני שאת עושה סקס, תדעי לעשות סקס עם עצמך...
זה עניין של פתיחות, שחרור, משהו שלא תמיד קיים מההתחלה, שלומדים אותו עם הזמן...
תבדוק את עצמך, איך אתה ניגש אליה, נוגע בה (בנפש ולא בנפש..), נשים זקוקות לזה...
אל תוותר, ותנסה שזה יהיה איתך, ושהיא או אתה לא תגלו את השחרור במקומות חיצוניים..