שלום לכולם.
פעם כבר כתבתי פה על משהו והתגובות שלכם, אנשים אנונימיים, עזרו לי לצלוח את הביצה העכרורית של מערכת היחסים. עכשיו אני שוב מבקשת לספר לכם ולהיוועץ בכם. אני גרושה בת 40. בגלל הטראומה מהגירושים הקשים אני לא מעזה לצאת עם גברים. אני גם לא יודעת איך לעשות את זה, העולם כל כך השתנה ואני לא רואה את עצמי באפליקציות. בכל מקרה, לפני זמן מה קרה לי מה שחלמתי עליו: גבר נתקל בי ברחוב ובאותו הרגע קרה הקליק. בגלל הרגישות שלי שאלתי למצבו.הוא מתגורר, כך אמר, עם אשתו אבל בחדרים נפרדים כבר כמה שנים, הכול קר ביניהם ולמעשה הוא מרגיש שזה הסוף. היה לי לא טוב עם התשובה הזו ובכל זאת לא הצלחתי לעמוד בפני לחציו לבוא אליי ולהכיר אותי.אתם בטח כבר מנחשים את ההמשך:הוא נעלם.נכנס ללחץ והשאיר אותי עם חור בלב.אני מרגישה נורא. היה לי טוב איתו בפעמים הספורות בהן נפגשנו, אבל הרגשתי שכל ההתלהבות שלו ירדה רק בגלל הנסיבות החיצוניות, ובעצם הבנתי שהוא פחדן.כתבתי לו כמה פעמים. אבל הוא הגיב בצורה מעצבנת כאילו אני מאשימה אותו. תחושה שאולי הוא נרקיסיסט. אני לא יודעת מה לעשות.בכנות. אני מרגישה חסרת מזל. כולם סביבי יוצאים ומכירים בטבעיות ואני, עד שהכרתי מישהו שמצא חן בעיניי ובאופן טבעי- שוב נאלצת לנעול את הלב.וכדי להוסיף עוד: אני נתקלת בו מדי פעם.וזה גורם לי לרצות לבכות, להסתגר בבית ולא לצאת או לכתוב לו באובססיה. בבקשה עזרו לי. כל דבר.רק שאעבור את זה כבר. |
|
צפה בכולם שמעו על הנושא הזה ובכל זאת אני מוכרחה לשתף כי אני בצער בדף חדש |
עשית טעות, זה לא סוף העולם.
הבדידות והרתיעה מפני עולם הדייטים הוירטואלי שמי שלא הכיר אותו קודם ברור שירתע מלהכנס אליו.
אין פלא שנכנעת לכח המהפנט של מבט אחד במקום הנכון ובזמן הלא נכון. כמה אפשר לסבול בדידות, בלי מבט חושק, חיוך ומבט מבין שנכנס ישר ללב כמו מים לצמא. את היית זקוקה נואשות למשהו, הוא קלט את זה ונתן לך את כל מה שרצית , לפחות באותן פגישות בודדות. זה היה תאריך התפוגה של הממתק הזה.
הבנת שעשית טעות ואין צורך להמשיך בה.
אם את כרגע בטראומה שמשבשת עליך את דעתך, מציעה לך ברצינות לשקול טיפול תרופתי מתאים לזמן קצר. לפחות כדי להפסיק עם האובססיה והנבירה בפצעים.
תלמדי את הלקח לעתיד כעת כשברור שסיפורים כמו שהוא סיפר הם תמיד שקר ללא יוצא מן הכלל, אל תפלי קורבן לגברים נצלנים ש"מריחים" את הנואשות והחרדה שיש בך.
ובנימה מעשית - אפליקציות זה מה שיש היום. את יכולה לא לאהוב את זה ולדעתי אף אחד לא ממש "מת" על זה אבל זה המצב והעולם שלנו. אז או שתשתתפי ואולי גם תזכי, או שתגידי זה לא בשבילי ותקבלי בשלום את העובדה שלא תמצאי זוגיות במהרה, והתרכזי בדברים אחרים.