כולם שמעו על הנושא הזה ובכל זאת אני מוכרחה לשתף כי אני בצער

ברוכים הבאים לפורום "זוגיות במשבר"!
אתם מוזמנים לכתוב שאלות מפורטות בתחום הזוגיות, משברי זוגיות, טיפול זוגי, בגידות, חשק מיני וכד'.
תוכלו גם להגיב לשאלות ולפוסטים של שאר המשתתפים. אנא תנו כותרת לכל פוסט חדש, ואל תשכחו לשרשר תגובות נוספות שלכם כהמשך לפוסט הראשון, כדי שתיווצר המשכיות.
חשוב לדעת שהתשובות באתר אינן תחליף לייעוץ זוגי מקצועי, וכל מי שפונה עושה זאת על אחריותו בלבד.

Re: כמה קשה הבדידות

הודעהעל ידי כנל » 24 נובמבר 2022, 23:40

עשית טעות, זה לא סוף העולם.
הבדידות והרתיעה מפני עולם הדייטים הוירטואלי שמי שלא הכיר אותו קודם ברור שירתע מלהכנס אליו.
אין פלא שנכנעת לכח המהפנט של מבט אחד במקום הנכון ובזמן הלא נכון. כמה אפשר לסבול בדידות, בלי מבט חושק, חיוך ומבט מבין שנכנס ישר ללב כמו מים לצמא. את היית זקוקה נואשות למשהו, הוא קלט את זה ונתן לך את כל מה שרצית , לפחות באותן פגישות בודדות. זה היה תאריך התפוגה של הממתק הזה.
הבנת שעשית טעות ואין צורך להמשיך בה.
אם את כרגע בטראומה שמשבשת עליך את דעתך, מציעה לך ברצינות לשקול טיפול תרופתי מתאים לזמן קצר. לפחות כדי להפסיק עם האובססיה והנבירה בפצעים.
תלמדי את הלקח לעתיד כעת כשברור שסיפורים כמו שהוא סיפר הם תמיד שקר ללא יוצא מן הכלל, אל תפלי קורבן לגברים נצלנים ש"מריחים" את הנואשות והחרדה שיש בך.
ובנימה מעשית - אפליקציות זה מה שיש היום. את יכולה לא לאהוב את זה ולדעתי אף אחד לא ממש "מת" על זה אבל זה המצב והעולם שלנו. אז או שתשתתפי ואולי גם תזכי, או שתגידי זה לא בשבילי ותקבלי בשלום את העובדה שלא תמצאי זוגיות במהרה, והתרכזי בדברים אחרים.

כולם שמעו על הנושא הזה ובכל זאת אני מוכרחה לשתף כי אני בצער שחרזדה
24 נובמבר 2022, 20:40
Re: כמה קשה הבדידות כנל
24 נובמבר 2022, 23:40
Re: שחרזדה יקרה מבינה
26 נובמבר 2022, 00:38
Re: לנשום... מאiר
26 נובמבר 2022, 16:49
Re: לשחרזדה- עוד משהו קטן מבינה
26 נובמבר 2022, 23:14
Re: ואו תודה רבה לכולכם(לא יודעת איך להגיב לכולם) שחרזדה
28 נובמבר 2022, 00:17